BLI BEDRE KJENT MED OSS

By Qvale er et norsk strømpemerke eid av Knut Qvale AS.
Vi er spesialister på strømper og importerer fra de beste produsentene i Italia. Vår design er tilpasset den nordiske kvinnen. Vi selger kun direkte til kunden. Som kunde får du derfor strømper av den beste kvalitet til en langt lavere pris enn hva tilsvarende produkter ville ha kostet i butikk. Våre produkter ble tidligere markedsført under navnet CD Longs. Vi holder til i Bærum og bedriften har blitt drevet av familien Qvale i over 40 år.

Halvor er andre generasjons strømpeselger og går i sine foreldres fotspor. Han er utdannet siviløkonom og har tidligere jobbet med økonomi og finans innenfor software-og beautybransjen.
Du treffer Halvor på e-post: halvor@byQvale.no.

Vi er stolte av kvaliteten på strømpene våre og tør å påstå at vi har markedets største fargesortiment, med 13 ulike farger på våre populære Silk-like longs og knestrømper.

Vårt profesjonelle lager i Horten pakker og sender varene raskt hjem til deg. Vi benytter distribusjonstjenesten “helthjem”. Pakken din blir levert av avisbudet og du trenger ikke hente pakken på postkontoret. Pakken blir lagt i postkassen din eller levert på dørmatten. Denne tjenesten setter kundene våre spesielt stor pris på.

Vi liker å yte god gammeldags kundeservice, så ikke nøl med å ta kontakt hvis du har noen spørsmål.

Du treffer oss på shop@byQvale.no og tlf. 97 17 60 00 (9-15).

Byqvale footer bilder