FRAKT OG RETUR

Frakt og levering
Vårt profesjonelle lager pakker og sender varene raskt hjem til deg.
Vi benytter distribusjonstjenesten Helthjem til å sende deg strømpene dine. I de få områdene som ennå ikke dekkes, sender vi med Bring eller PostNord. Helthjem benytter sitt unike distribusjonsnettverk av avisbud til å leverer pakker direkte hjem til deg. Du slipper derfor å hente varene dine på postkontoret. Denne servicen setter kundene våre spesielt stor pris på, og det koster ikke noe ekstra. Men, skal du for eksempel reise bort og ikke ønsker at pakken skal bli liggede i postkassen din eller bli hengt på døren, er det bare å gi oss beskjed. Da velger vi Mypack fra Postnord, som du kan hente selv på ditt lokale utleveringssted.
Vår leveringstid til deg: 2-3 virkedager.
Frakt:

  • Standard frakt kr 39,-
  • Fri frakt for kjøp over kr 1000,-

Trygg retur og bytte
Det er trygt å handle hos oss. Vi er mest opptatt av at du skal bli fornøyd. Vi er ikke så nøye på om du går over kjøpslovens 14 dagers angrefrist. Har du bestilt feil farge, størrelse eller produkt, er det selvfølgelig ikke noe problem å returnere varene så lenge pakkene er uåpnet. Ta kontakt så hjelper vi deg. Bruk gjerne kontaktskjemaet her eller send oss en mail på shop@byqvale.no

Hva er helthjem?
Helthjem er et nytt distribusjonstilbud fra Schibsted, der de benytter sitt unike distribusjonsnettverk av avisbud til å leverer pakker direkte hjem til til kundene. Knut Qvale AS har vært pilotkunde for Schibsted en god stund, og vi er veldig fornøyd med tjenesten de leverer. Vi har det fulle ansvar for pakken helt til den er innonfor døren hos deg. Pakken blir levert om morgene av avisbudet. De ringer selvfølgelig ikke på og vekker deg tidlig om morgenen.

Du kan lese mer om helthjem her: https://www.helthjem.no.

helthjem 256px 1

Qvale icon party Instagram 01