KJØPSBETINGELSER

Kjøpsbetingelser

Disse salgsbetingelsene gjelder for alt salg av varer (produkter) fra www.byQvale.no til forbrukere. Salgsbetingelsene utgjør sammen med din bestilling, bekreftet gjennom en ordrebekreftelse, det samlede avtalegrunnlaget for kjøpet.

For å kunne handle på www.byQvale.no må du ha fylt 18 år.

1. Parter

Selger er: Knut Qvale AS, Revesporet 3B, 1362 Hosle, registrert i Brønnøysund-registeret med org.nr: 924310111, telefonnummer 9717 6000, e-post adresse shop@byQvale.no, og blir i det følgende benevnt “vi” eller “oss”. Kjøper er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt “du”, “deg”, “din” eller “ditt”.

2. Bestillings- og avtaleprosess

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett, se nedenfor. Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordrebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen. Avvik mellom din bestilling og ordrebekreftelsen anses som et nytt tilbud fra oss, som du kan akseptere eller takke nei til. Du har likevel rett til å gjøre gjeldende din opprinnelige bestilling såfremt denne er i samsvar med det vi har tilbudt. Unntak kan forekomme, se pkt. 3.

3. Opplysninger gitt i nettbutikken/ utsolgte varer

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen. Videre tas det forbehold om kansellering av ordrer beregnet for videresalg.

4. Priser

Alle priser er i NOK og inkludert merverdiavgift.

Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m. Vi forbeholder oss retten til å forandre priser på produkter som er i kampanjer o.l. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt som ikke skyldes feil (se nedenfor) får ikke tilbakevirkende kraft. Dersom det har forekommet skrive- eller trykkfeil av vesentlig størrelse fra Knut Qvale AS sin side, i annonser o.l. og/eller i nettbutikken som er større enn 15% av normal utsalgspris, kan Knut Qvale AS ensidig endre, slette eller avvise ordre. Dette gjelder selv om kunde har mottatt ordrebekreftelse eller lignende. Slike feil må imidlertid korrigeres i løpet av rimelig tid etter at feilen er oppdaget

5. Frakt

Frakt kr 39,-
Fri frakt for kjøp over kr 1000,-
Vi leverer med Helthjem AS. Du vil få varene levert i din postkasse eller på døren din uten ekstra kostnad.

6. Betaling med kort/faktura

Ved bestilling kan du velge å betale med kort eller faktura. Faktura kommer på e-post og har 10 dagers kredit. Vi forbeholder oss retten til å kreve kreditopplysninger eller avslå kreditt og kreve forhåndsbetaling/kortbetaling. Ved bytte eller returner vil tilgodebeløp bli tilbakebetalt til din konto. Betaler du med kort eller vipps, trekker vi kjøpsbeløpet når varene dine pakkes og sendes.

7. Ekspedering av ordre/ Leveranse

Vi pakker og sender varer fortløpende hele dagen. Bestiller du på formiddagen vil varene vanligvis bli pakket og sendt samme dag. Posten går kl. 15. Ved stor pågang, vil pakkene bli sendt dagen etter. Vi sier 2-3 dagers levering, men noen ganger går det enda raskere.

Vi sender til Svalbard, men da koster frakten fra kr 99,-.

8. Personopplysninger

Knut Qvale AS er ansvarlig for de personopplysningene du som kunde gir til oss. Denne informasjonen blir brukt for å gi deg best mulig service og for å gi deg gode tilbud fra oss. Vi gir ikke opplysninger om deg videre utenfor Knut Qvale AS. Personopplysningene vil kunne brukes så lenge du er aktiv kunde hos Knut Qvale AS. De vil bli oppbevart inntil du sletter opplysningene selv eller ber om at de blir slettet. Behandlingsansvarlig hos Knut Qvale AS er Halvor Qvale, halvor @byQvale no.

Knut Qvale AS behandler personopplysninger i samsvar med personopplysningsloven. Som kunde I byQvale.nos nettbutikk, samtykker du til at dine personopplysninger, samt opplysninger om dine kjøp som gjøres hos byQvale.no, innhentes, lagres og behandles for å administrere kundeforholdet, optimalisere våre tilbud og forbedre vår kundeservice. I denne forbindelse innhenter vi og behandler dine personalia, kontaktinformasjon og opplysninger om hvilke produkter du har kjøpt. Vi vil behandle dine personopplysninger i en periode på inntil 24 måneder. Personopplysningene vil også kunne behandles som grunnlag for markeds- og kundeanalyser samt for kundetilpassede medlemstilbud som er satt sammen av dine personalia og kjøpshistorikk.

Som kunde hos byQvale.no nettbutikk, samtykker du til at Knut Qvale AS kan benytte elektroniske kommunikasjonsmidler for å kommunisere med deg om forhold av betydning for kundeforholdet, sende deg nyhetsmail og markedsføring for tilbud, tjenester og varer. De som ikke ønsker å motta adressert reklame og tilbud, kan når som helst kontakte Knut Qvale AS og kreve at denne markedsføringen stanser.Man kan også selv melde seg ut nederst på våre nyhetsmailer.

Du er ansvarlig for å holde medlemsopplysningene dine oppdaterte til enhver tid. Du har tilgang til å endre dem på Min konto. Knut Qvale as fraskriver seg ansvar for ethvert problem som måtte oppstå som følge av feil i opplysninger du har registrert.

Henvendelser om dine personopplysninger kan rettes til Knut Qvale AS, på e-post shop@byQvale.no.

9. Reklamasjon

Dersom en vare har feil eller mangler kan du enten kreve omlevering, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om Forbrukerkjøp  (Forbrukerkjøpsloven). Reklamasjonsfristen er 2 år.

10. Angrerett

Forbruker kan gå fra avtalen uten å oppgi noen grunn innen 14 dager etter at tjenesteyter har oppfylt sin opplysningsplikt ihht. angrerettloven og varen er mottatt. Fristen løper uansett ut senest 3 måneder etter at varen er mottatt, eller etter 1 år dersom opplysninger om angreretten ikke er gitt. Forbruker må gi melding til tjenesteyter dersom angreretten benyttes. Fristen anses overholdt dersom meldingen er sendt innen fristens utløp. Det stilles ikke formkrav til meldingen, men denne bør av bevismessige årsaker være skriftlig. Dersom vilkårene for angrerett er oppfylt, plikter tjenesteyter å tilbakeføre alle faktiske kostnader som er belastet forbruker.

Returkostnader må imidlertid forbruker bære, med mindre tjenesteyteren har misligholdt avtalen, eller tjenesteyteren i henhold til avtalen har levert en erstatningsvare, fordi den bestilte vare ikke var tilgjengelig.

Angreretten forutsetter, at varen returneres i samme stand som ved mottakelsen, dvs. i original og uskadet emballasje og i ubrukt stand.

Forbehold:

Vi jobber hardt med å gjengi korrekte beskrivelser og spesifikasjoner av våre produkter.

Bildene vedr farger kan avvike noe fra virkeligheten.

Knut Qvale AS tar ikke ansvar for at bildene kan variere på ulike datamaskiner og skjermer.