Kundeservice

Kundeservice

Kundeservice

Har du spørsmål kan du treffe oss på:
Telefon 9717 6000 (hverdager 09.00 – 15:00)
E-post Shop@byQvale.no
Eller benytt vårt kontaktskjema

 

Bonus

En del kunder bestiller ofte mange strømper på en gang. Det ønsker vi å premiere! Du får derfor bonus ved større bestillinger. Kjøper du 12 produkter får du 1 bonusvare. Kjøper du 24 får du 2 osv. Gjelder per bestilling.

  • Bonus
  • Frakt og levering
  • Bytte og retur

 

Frakt og levering:

Vårt profesjonelle lager pakker og sender varene raskt hjem til deg. Vi benytter både Bring, PostNord og helthjem, etter hva som er mest hensiktsmessig for din bestilling.

 

Hva er helthjem?

Helthjem er et ganske nytt distribusjonstilbud fra Schibsted, der de benytter sitt unike distribusjonsnettverk av avisbud til å leverer pakker direkte hjem til deg. Du slipper derfor å hente varene dine på postkontoret. Denne servicen setter kundene våre spesielt stor pris på, og det koster ikke noe ekstra.

 

Leveringstid: 2-3 virkedager. Frakt:

  • Fri frakt for kjøp over kr 1000,-
  • Kjøp 500-1000,-/frakt 30,-
  • Kjøp under 500,-/frakt 55,-

 

Trygg retur og bytte

Det er trykt å handle hos oss. Vi er mest opptatt av at du skal bli fornøyd. Vi er ikke så nøye på om du går over kjøpslovens 14 dagers angrefrist. Har du bestilt feil farge, størrelse eller produkt, er det selvfølgelig ikke noe problem å returnere varene så lenge pakkene er uåpnet. Ta kontakt, så hjelper vi deg.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.