• Velkommen til Byqvale
Menu

Personvernerklæring

ByQvale.no ønsker å gjøre din kundeopplevelse bedre. Som del av dette vil vi at du skal føle deg trygg når du bruker våre nettsider. Vi forstår at du er opptatt av å vite hvilken informasjon som samles inn ved bruk av våre sider, og at vi forvalter dine opplysninger på en sikker måte. Denne erklæringen over personvern er laget for å gi deg svar på det du måtte lure på om personopplysninger. Ved å benytte nettsiden ByQvale.no aksepterer du at Knut Qvale AS behandler dine personopplysninger i tråd med denne erklæringen, og den til enhver tid gjeldende lovgivning om beskyttelse av personopplysninger.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger innebærer enhver opplysning som direkte eller indirekte kan brukes for å identifisere en person eller en persons atferdsmønster. En person er en identifiserbar fysisk person, for eksempel en kunde eller kontaktperson. Opplysninger kan for eksempel innebære fornavn, etternavn, adresse, emailadresse, telefonnummer eller andre kontaktopplysninger.

Hvordan håndterer ByQvale.no mine personopplysninger?

Knut Qvale AS er behandlingsansvarlig etter de gjeldende reglene om beskyttelse av personvernopplysninger. Behandlingsansvarlig er den som definerer formålet for behandlingen av personopplysningene. For at du skal få den beste opplevelsen hos oss som kunde finner du her en oversikt over hvordan vi behandler dine personopplysninger i henhold til Personopplysningsloven, derunder EU-forordning 2016/679 General Data Protection Regulation («GDPR»). Hvilken informasjon samles inn?

· Personopplysninger du registrerer hvis du bestiller i nettbutikken og/eller oppretter brukerprofil hos oss. For eksempel vil navn, adresse, mobiltelefon og e-postadresse registreres når du oppretter en kundekonto hos oss. Disse opplysningene er vi avhengige av å registrere for å kunne sende deg varene dine samt kvittering eller faktura avhengig av betalingsmetoden du velger.

· Informasjon du oppgir via vårt kontaktskjema, e-post og kundeservice. · Opplysninger i forbindelse med dine kjøp på nettsiden.

· Informasjon via cookies (informasjonskapsler).

· Informasjon via tredjepartstjenester.

Hvordan bruker ByQvale.no denne informasjonen?

Vi bruker denne informasjonen for å forbedre brukeropplevelsen din, vårt tilbud og våre tjenester. Dette gjelder enten opplysninger som du har oppgitt selv, eller som vi har samlet inn til dette formålet. Ved å oppgi dine personopplysninger gir du derfor samtykke til at vi bruker dine opplysninger for å gi deg den servicen du forventer fra oss som nettbutikk. Dine personopplysninger blir brukt til følgende formål: · For å opprette og håndtere din personlige brukerkonto. · For å behandle ordre og returer via våre online-tjenester.

· For å sende informasjon om forsendelser, og oppnå kontakt med deg dersom det oppstår noen problemer i forbindelse med ditt kjøp.

· For å kunne tilby deg best mulig service når du kontakter oss, og for å informere deg om endrede eller nye tjenester.

· For å kartlegge hvordan du benytter ByQvale.no, og dermed kontinuerlig forbedre nettsiden og vårt tilbud til deg som kunde.

· For å kunne gi deg relevant innhold gjennom automatisert profilering og vurdering. Det vil si å analysere dine opplysninger og kjøpshistorikk for å tilpasse oss dine preferanser eller behov som kunde.

Hvordan deles denne informasjonen?

Vi deler kun opplysningene dine med tredjepart i tilfeller hvor det er forretningsmessig nødvendig. Dette gjelder våre ansatte og leverandører innenfor kundeservice, analyse og statistikk, betaling, transport og teknisk support. Disse leverandørene trenger informasjonen for å kunne levere tjenester til oss innenfor rammene av de behandlingsaktiviteter som fremgår av denne erklæringen. Dette kan for eksempel gjelde betalingsformidling hvor kortinnløser må ha din informasjon for at du skal kunne betale med bankkort i nettbutikken, eller din leveringsadresse slik at din bestilling kan tilsendes deg. Knut Qvale AS lagrer ikke informasjon om ditt bankkort ved betaling på nett. Vi kan også dele enkelte personlige opplysninger dersom det lovmessig kreves, eller i tilfeller det er nødvendig for å beskytte våre brukeres sikkerhet. Skulle ByQvale.no bli solgt eller en emisjon foretatt, så vil informasjonen kunne deles med det nye eierskapet for en fortsatt funksjonell tjeneste. Vi har avtaler med de aktuelle leverandørene om databehandling som setter tydelige begrensninger for hvordan dine personopplysninger kan brukes i samsvar med det gjeldende personvernregelverket. Vår markedsføringsteknologi kan ved hjelp av cookies presentere relevante kampanjer til deg via våre samarbeidspartnere. Denne informasjonen kan ikke brukes til å identifisere deg personlig, men for eksempel benyttes til å gi deg relevante tilbud på våre produkter.

Hvordan kan jeg administrere mine personopplysninger?

Du kan til enhver tid endre dine personopplysninger hos oss. Dette kan du enten gjøre selv (via Min Side) hvis du har opprettet en bruker i nettbutikken, eller ved å kontakte oss for assistanse (shop@byqvale.no). Du står selvsagt fritt til å velge om du vil dele informasjon med ByQvale.no og våre tjenester. Det vil ikke være mulig å handle i vår nettbutikk uten å oppgi for eksempel navn, adresse, e-post og mobilnummer. Du kan også slå av lagring av cookies i din nettleser om du skulle ønske det. Hva er mine rettigheter i denne forbindelse? · Du har rett til å be om innsyn i dine personopplysninger.

· Du har rett til å be om å få dine personopplysninger korrigert, eller begrense behandlingen av dem.

· Du har rett til å be om å få slettet dine personopplysninger, såfremt vi ikke er lovpålagt til å lagre dem.

· Dersom vi gjør korrigeringer, begrenser behandlingen av eller sletter dine personopplysninger vil du motta informasjon fra oss.

· Du har muligheten til å kreve personopplysningene dine utlevert i et anvendbart og maskinlesbart format, samt til å ta opplysningene med deg til en annen virksomhet. Dette er kun gjeldende for opplysninger du aktivt har gitt fra deg.

· Du har rett til å gi beskjed dersom du mener vi ikke behandler dine personopplysninger korrekt.

Hvem har tilgang til personopplysningene mine?

Det er kun autorisert personell som har tilgang til dine personopplysninger. Disse er forpliktet til å hente eller bruke dine data utelukkende for det spesifikke og legitime formålet de ble samlet inn for i kraft av sin yrkesmessige stilling.

Hvor lenge blir informasjonen lagret?

Personopplysningene dine blir lagret så lenge det er nødvendig for å utføre tjenestene beskrevet i denne erklæringen, eller så lenge som loven pålegger oss å beholde dem. Hvordan er mine persondata sikret? Dine opplysninger er lagret i våre databaser. Her benytter vi standard sikkerhetsprosedyrer for å forhindre uautorisert tilgang fra uvedkommende. ByQvale.no følger felles standarder for å beskytte dine personopplysninger og sensitiv informasjon.

Hvordan virker regelverket rundt personopplysninger?

All behandling som innsamling, registrering, lagring og utlevering av personopplysninger ligger innunder særskilte regler, blant annet i personopplysningsloven. Det er Knut Qvale AS som står ansvarlig for at behandlingen skjer i samsvar med denne lovgivningen. Norges tilsyn for at regelverket overholdes føres av Datatilsynet. Hos Datatilsynet har du rett til å klage over behandlingen som gjøres av behandlingsansvarlig (Knut Qvale AS) i forbindelse med denne personvernerklæringen.

Direkte markedsføring

ByQvale kan gi deg flere tilbud og nyheter via direkte markedsføring. Du kan velge å ikke motta direkte markedsføring ved å følge instruksene i hver epost med markedsføring. Ved å trekke ditt samtykke vil vi ikke lengre kunne sende deg tilbud eller informasjon via direkte markedsføring.

Cookies

En informasjonskapsel (cookie) er en type automatisk innsamlet informasjon, som brukes til å gjenkjenne din datamaskin eller mobiltelefon. Den gir informasjon om din aktivitet på våre nettsider, noe som gjør det lettere for deg ved at din enhet for eksempel husker dine login-detaljer ved neste besøk. Informasjonskapsler gir oss også informasjon om din atferd på våre nettsider, og hjelper oss dermed å tilpasse mer relevant innhold til deg. Vi bruker både sesjonsbaserte og permanente cookies for å samle inn, lagre, og noen ganger spore, ulik informasjon. En sesjonsbasert cookie forsvinner av seg selv når du lukker din nettleser. En permanent cookie er fortsatt aktiv etter at du har lukket nettleseren, og kan generelt sett bli fjernet ved hjelp av din nettleser. Se i hjelp-seksjonen i din nettleser for hvordan du fjerner cookies om dette er ønskelig.

Kortkjøp

Vi samarbeider med en autorisert betalingsformidler ved kortkjøp som hjelper oss å kontrollere at kortet er gyldig for kjøp direkte mot banken din. Kortopplysningene dine oppbevares kryptert, og ikke utover det som er nødvendig for å håndtere eventuelle problemer, opphevelse av beløpsreservasjon og kreditering. Det vil si at ingen kan fange opp den informasjonen som du skriver inn.

Oppdatering av vår personvernserklæring

Oppdateringer av vår personvernpolicy kan forekomme. Den nyeste versjonen av personvernserklæringen vil alltid ligge tilgjengelig og datert på våre nettsider. Vi vil opplyse deg dersom det har skjedd noen viktige endringer som for eksempel berører dine rettigheter, eller formålet med bruken av personopplysningene dine.

Kontaktinformasjon

Behandlingsansvarlig er Knut Qvale AS, Granåsen 2, 1362 Hosle, Norge.

Har du noen spørsmål knyttet til din brukerkonto eller dine personopplysninger kan du kontakte oss på shop@ByQvale.no eller på telefon (+47) 9717 6000.

Sist oppdatert 18.06.2018